KONYA / BEYŞEHİR - Beyşehir Anadolu Lisesi

Ağu

Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin atıldığı, milletimizin bağımsızlığının tekrar kazanıldığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 101. yıldönümünü içtenlikle kutlar; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anarız.

Ağu

2023 YÜKSEK ÖĞRENİME YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, YETİŞMELERİNDE EMEĞİ OLAN AİLELERİNE VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Haziran Dönemi Sorumluluk Sınav Programı aşağıdadır. Öğrencilerimizin sorumlu dersleri okul ilan panosunda duyurulmuştur. Sorumlu dersi olan öğrencilerimizin sınavlarını takip etmeleri ve hazırlıklı gelmeleri önemle duyurulur.

Haz

Görsel Sanatlar Dersinde öğrencilerimizin çektiği fotoğraflar "Görmek Lazım" teması ile segilendi.

Haz

Hayatın yükünü omuzlamaya hazır olduklarını,

Hak ve sorumluluklarını bilen bireyler olmaya hazır olduklarını,

Aklın ve bilimin ışığında hayatlarına yön vermeye hazır olduklarını,

Atatürk ilke ve İnkılaplarını, evrensel değerleri rehber edinmeye hazır olduklarını,

Milli ve manevi değerleri yaşatmaya hazır olduklarını,

SÖZ VERDİLER...

Keplerini havaya fırlattılar.

Haz

İlçemizde kutlanan Çevre Haftası Programına okulumuz öğrencileri olarak katıldık.

Nis

Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutlarız.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İlk Meclis’in tüm mebuslarını, kurucu kahramanları ve vatanımızın bekası için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarız.

Mrt

Okulumuz olarak "Dünya Su Günü" İlçe programını sunduk. Programda görev alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize yürekten teşekkür ederiz. Su tasarrufu ile ilgili salonu dolduran izleyecilerde farkındalık oluşturabildiysek ne mutlu bize.

May

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı II.Kanaat Dönemi II.Yazılı tarihleri belli oldu. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

2019 Ortaöğretim Yerleştirme Sınavı ve Bursluluk sınavları okulumuzda başarı ile gerçekleştirildi. Sınava giren tüm öğrencilere başarılar diler, bahtlarının açık olmasını temenni ederiz.